Betalen

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw rotzak afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierapp. Om gebruik te maken van iDEAL hoef jij je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde bankapp van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk gewend bent.
 

iDEAL bied je een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

1) iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
2) Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
3) Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
4) DEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor jouw ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
5) Je houdt constant controle en overzicht op jouw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar op jouw rekeningoverzicht.
6) Je naam en rekeningnummer worden pas aan rotxak verstrekt nadat je de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houd jij zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

Bancontact

Met Bancontact kunnen onze Rotterdammers in België online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken:

1) Dexia
2) Fortis
3) ING
4) FINTRO
5) KBC
6) CBC
7) AXA bank
8) VDK Spaarbank;

kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Overboeken

Met overboeken kun je gemakkelijk geld overschrijven van jouw bankrekening naar rotzak. Je doet dit in de veilige en vertrouwde omgeving van jouw eigen bank. Het overschrijven duurt slechts enkele seconden en is direct zichtbaar op jouw rekeningoverzicht. 

Factuur

Je kunt er voor kiezen om jouw rotzak op factuur aan te schaffen.

LET WEL: De factuur dient te worden voldaan binnen 14 dagen na het in ontvangst nemen van de artikelen. Bij herhaaldelijk uitblijven van de betaling zullen wij genoodzaakt zijn het bedrag te verhogen met €27,50 administratiekosten. Na 2 herinneringen en 1 aanmaning zal de factuur worden overgedragen aan het incassobureau. Alle extra kosten welk de overdracht met zich meebrengt zullen door de klant moeten worden vergoed. 

Bankgegevens

BDM Supply
IBAN: NL18INGB0006785622
BIC: INGBNL2A
ING - Rotterdam