Over rotzak

Wij zijn rotzak ®, een kleine onderneming opgericht door Rotterdammers. Onze missie is om alle Rotterdammers te voorzien van een comfortabele en duurzame zitzak. Door de rotzakken lokaal te laten vullen wil rotzak direct wat terug doen voor de stad. Daarnaast worden de rotzakken gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor rotzak duurzaam geproduceerd wordt.

Bij rotzak geloven wij sterk in de kracht van lokaal en het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen. Daarom staan wij voor eerlijkheid, verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Onze visie is om rotzak zitzakken in bijna elk huis in Rotterdam te krijgen.

Met de rotzak zitzak veranderen we niet alleen de betekenis van een scheldwoord in iets positiefs, maar creëren we ook een stijlvol en comfortabel product waar Rotterdammers trots op kunnen zijn. We zijn vastbesloten om de stad te blijven ondersteunen door o.a. €10 per verkochte rotzak te doneren aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Heb je en vraag of wil je meer weten over rotzak?

Vrienden van rotzak

Rotzak is goede vrienden met het Sophia Kinderziekenhuis

Je zou het misschien niet verwachten van deze rotzak, maar we hebben een klein hartje. Van elke verkochte zitzak gaat er tien euro naar het Sophia Kinderziekenhuis. In dit specialistische ziekenhuis krijgen kinderen met zeldzame en complexe aandoeningen de zorg die zij nodig hebben. Met de donatie wil rotzak de kinderen, hun ouders en alle kanjers van het Sophia een hart onder de riem steken.

Rotzak werkt samen met Rotterdam Inclusief

Omdat we niet allemaal het geluk hebben dat we makkelijk werk kunnen vinden. En omdat wij mensen daar graag een steuntje in de rug bij geven. En natuurlijk, omdat we zo de rotzak in Rotterdam houden. Dáárom vullen de medewerkers van Rotterdam Inclusief onze rotzakken. Rotterdam Inclusief is er voor Rotterdammers die wat hulp kunnen gebruiken om te gaan of blijven werken.