Relatiegeschenk Rotterdam - rotzak

Een relatiegeschenk vanuit Rotterdam

Dit jaar introduceert Rotzak een bijzonder relatiegeschenk voor jouw netwerk: de Rotzak® Rugzak! Deze speciale rugzak, gevuld met iconische Rotterdamse producten, is het ideale cadeau voor jouw relaties. Geïnspireerd door de havenstad combineert de Rotzak® Rugzak stijl, duurzaamheid en functionaliteit in een prachtig ontwerp. Met ruimte voor een laptop, gadgets en persoonlijke spullen, bereidt deze rugzak jouw relatie voor op elk avontuur. Draag jouw Rotterdamse trots uit en verras jouw relaties met een uniek geschenk uit Rotterdam.

Relatiegeschenk aanvragen
  • rotzak ® Rugzak

    De rotzak® Rugzak eert de dynamiek en levendigheid van de stad Rotterdam. Met een modern ontwerp, hoogwaardige materialen en doordachte details, biedt deze veelzijdige rugzak de ideale mix van stijl en functionaliteit.

  • Authentieke lokale producten

    Ontdek de weelderige smaken van Rotterdam met lokale producten die de kern van de stad vastleggen. Van ambachtelijke kazen en versgebakken stroopwafels tot verfrissend bier gebrouwen langs de oevers van de Maas.

  • Rotterdamse Gadget

    Verken het eigentijdse karakter van Rotterdam met bijzondere gadgets die de essentie van de stad belichamen. Van futuristische ontwerpen geïnspireerd door de architectuur tot innovatieve technologieën.

Rotterdamse Relatiegeschenken

Wat kost een relatiegeschenk uit Rotterdam

Onze relatiegeschenken uit Rotterdam vieren jouw stad en beginnen bij €65 (excl. btw). De kosten variëren, afhankelijk van de samenstelling met authentieke lokale producten en unieke verrassingen die we in elk pakket opnemen. Of je nu op zoek bent naar een klein gebaar of een luxueus geschenk, er is voor jou wat wils.

We bieden een scala aan prijsklassen om aan jouw bedrijfsbehoeften te voldoen. Van ambachtelijke kaas en versgebakken stroopwafels tot futuristische gadgets geïnspireerd door moderne architectuur, belichamen onze relatiegeschenken de veelzijdigheid en rijkdom van Rotterdam. Verblijd jouw medewerkers en relaties met onze prachtige relatiegeschenken uit Rotterdam.

Vraag een offerte aan

Een Rotterdams relatiegeschenk voor jouw relaties

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!